• Marita Brukthandel Oslo
  • Marita Brukthandel Oslo
  • Marita Brukthandel Oslo
  • Marita Brukthandel Oslo
  • Marita Brukthandel Oslo
  • Marita Brukthandel Oslo

Marita Brukthandel Oslo

Maritabutikken er Maritastiftelsens bruktbutikk i Markveien 67, sentralt beliggende ved Ankerbrua på nedre Grünerløkka i Oslo. Butikken er nært knyttet opp til en transportavdeling med to varebiler og et sykkelverksted på Sagene. Disse tre enhetene er med å utgjøre stiftelsens arbeidstreningstilbud i Oslo. Her har vi arbeidstreningstilbud både for tidligere rusmiddelavhengige som er ferdig med rehabiliteringen, innsatte som er på vei ut av fengselsopphold, ungdommer som er i ferd med å rette opp livet sitt eller andre som av ulike årsaker trenger hjelp inn i arbeidslivet. Målet er å motivere og hjelpe alle tilbake til et liv med skole/arbeid og hvor de selv tar ansvar for seg selv, evt. familie og sin rolle i samfunnet.

Hva selger vi her?
Vi ønsker å være en god gammeldags bruktbutikk hvor du skal kunne finne en stor variasjon av varetyper til en hyggelig pris. Hver dag pakker vi opp og setter ut en mengde nye varer! Bl.a. vil du kunne finne spennende pyntegjenstander, antikviteter, klokker, smykker, møbler, lamper, bilder, speil, hyller, radio/TV/stereo/data, bøker og musikk, verktøy, sykler, sportsutstyr og mye, mye annet.

Hvordan kan du bidra?

Vi trenger ting:
Vi trenger brukt og nytt! Bor du i Oslo-området og har noe å gi bort for å støtte arbeidet vårt? Vi tar imot det meste som er helt og greit og som kan selges i vår butikk. Kom gjerne innom oss med tingene dersom du har mulighet for det, eller ring oss, så kan vi evt. sette opp en henteavtale for transportavdelingen vår. Vi tar alltid det forbeholdet at vi må se varene før vi kan si sikkert at vi kan ta de imot.
- Vi tar dessverre ikke imot: klær, sko, senger, seksjoner,  kontormøbler og gamle TV’er.

Vi trenger frivillige medarbeidere:
Dersom du vet at du har ledig tid og kan forplikte deg til å bidra noe på faste dager hver uke (fra noen timer til flere dager pr. uke), ta kontakt med avd. leder Nils Rune Kind (se kontakt info under). Vi trenger hjelp til alt fra rydding og renhold, vareutpakking, testing av varer, lagerarbeid m.m.

marita

Fra et liv på gata, til lykkelig mamma til tre

Det er to år siden jeg møtte Karoline sist. Hun var en av de første ungdommene som Marita Ung brukte tid sammen med, og som hadde arbeidstrening i Marita Brukthandel og flyttet inn i Marita Bo. Karoline begynte å vanke i Oslo sentrum allerede som 15 -16 åring, og etter hvert ble…

MN_14_03_web

Marita Nytt #3 2014

I det aller nyeste Marita Nytt får du hverdagshistorier og artikler fra Maritastiftelsens forebyggende og oppsøkende arbeid. Maritastiftelsen feirer 30 år i år! Les mer om Maritafestivalen som holdes 13.-16. November! Last nummeret ned i PDF format…

Kontaktinfo:
Maritabutikken
Markveien 67
0550 Oslo

Åpningstider:
Man – fre:  11.00 – 17.00
Lør: 11.00 – 17.00

Telefon: (+47) 22 38 19 20
e-post: maritabutikken@marita.no

Avdelingsleder:
Nils Rune Kind
Telefon: (+47) 22 38 19 20
e-post: nilsrune@marita.no